N.B.R.O.

"Nordic Bigfoot Researchers Organisation" är den nordiska motsatsen till det amerikanska B.F.R.O. och platsen där du kan läsa om Skandinaviens egen Bigfoot!

Jättegumman

Kategori: Allmänt

På forumet flashback så berättade en användare vid namn jontä om en observation som gjordes av en lärares farfar. Här nedanför är användarens ord:


"Jag kommer ihåg att min mattelärare berättade för oss om hans farfar.
Farfarn hade flyttat till Vancouver när nästan alla svenskar emigrerade till nordamerika någon gång på 18-1900 talet, farfarn hade lämnat sin fru och barn hemma i nordmaling för att han skulle tjäna ihop så pass mycket pengar så att familjen också skulle få flyta till vancouver, han jobbade på en bondgård väldigt länge men han tjänade aldrig ihop så mycket så familjen kunde flytta till honom.
Och han saknade familjen så mycket att han flyttade hem till nordmaling och när han kom hem blev han väldigt vänligt bemött(han var väldigt omtyckt och alla kände honom).
så han gick runt i sin hemby och hälsade och pratade med alla hans gamla vänner.
tillslut fick han bara för sig att gå på en liten promenad för att som "ta in" allt det nya som hade hänt i hans by, så han gick ut på en myr och såg längst bort vid myrkanten en gammal gumma som han aldrig sett förut så han var ju som tvungen att gå och prata med henne.
Så han började gå mot gumman som var på andra sidan myren ,men när gumman fick syn på farfarn så hade hon börjat skynda sig in mot skogskanten.
så farfarn ropade till gumman att han bara ville prata och att hon skulle vänta,
och när gumman hade kommit fram till skogskanten såg farfarn att hon böjde sig ner under två träd som hade vält och lutade mot varandra så att träden bildade liksom en port.sedan gick hon ut i skogen.
farfarn skyndade sig för att hinna prata med tanten, så när han kommit fram till "trädporten" där gumman hade böjt sig.
Då upptäckte han att trädporten som den gamla gumman böjt sig under var 3 meter hög."


Länkar och källor:
1. https://www.flashback.org/t848564p2

Kommentarer


Kommentera inlägget här: