N.B.R.O.

"Nordic Bigfoot Researchers Organisation" är den nordiska motsatsen till det amerikanska B.F.R.O. och platsen där du kan läsa om Skandinaviens egen Bigfoot!

Vad har du hört?

Kategori: Allmänt

Har du hört talas om Skandinaviens Bigfoot? Antagligen har du nog inte hört namnet föränn rätt nyligen då jag själv har myntat det, men du har säkert hört talas om Troll och Jättar och naturväsen som stämmer in på beskrivningar av stora primater (ap-djur). I nuläget känner vi bara till en enda levande (vild-tam) primat i Norden, och det är den Moderna Människan (Homo Sapiens Sapiens), men i teorin så kan det i forntiden ha funnits fler vilda primater här i norr, och även i teorin så kan dessa forntida primater fortfarande leva kvar. Känner du till någon berättelse eller rapport om någon som har sett, hört, eller kanske även hittat spår eller känt lukten efter vad som skulle kunna vara Nordens eget svar på Nordamerikas Bigfoot och Asiens Yeti? Har du hört om någon som sett ett Troll? Eller kanske bara någon underlig, mörk, snabb, oigenkännlig gestalt ute i naturen? Eller har du själv varit med om något som kan kopplas till detta ämne? Om du känner till något, tveka inte, berätta gärna här på bloggen, du får förbli anonym om du så vill, det är alltid valfritt vad du vill berätta.
 
Så... Vad har du själv hört?
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Det har tagits DNA på dessa varelser o det är inte apor de härstammar ifrån utan människor o de har även ett språk. Allt finns att höra och läsa sig till om man googlar på 411 missing. En polis fick ett tips på att hundratals människor årligen! försvinner i USAs nationalparker o oftast hittas de döda, de flesta utan skor o många av dem är barn.

    2016-07-06 | 22:43:15

Kommentera inlägget här: